Teamet

Vi som bygger ChoirMate elsker kor. Bli bedre kjent med teamet bak en enklere korhverdag.

Bilde av Eirik Stien

Eirik Stien

Grunnlegger

Tenor

Eirik Stien er utdannet Sivilingeniør i Kommunikasjonsteknologi fra NTNU, med spesialisering i informasjonssikkerhet, og har bygget programvare i 20 år.

Som tenor i Oslokoret ønsket han å gjøre korlivet lettere for sine medkorister under pandemien, og dermed ble ChoirMate født.

Eirik brenner for både teknologi og korsang, og håper ChoirMate kan gjøre hverdagen lettere for korister og dirigenter verden over.

Ta kontakt, når som helst.

Bilde av Dyveke Wedel Kuløy

Dyveke Wedel Kuløy

Ambassadør

Dirigent

Dyveke Wedel Kuløy er utdannet musiker fra LIPA i Bergen og snart ferdig med en master i rytmisk korledelse fra Det Jyske Musikkonservatoriet.

Hun har vært aktiv som dirigent siden 2009 og leder i dag det unge og ambisiøse koret A!Choir i Fredrikstad, i tillegg til å jobbe som artist og låtskriver.

Som dirigent og musiker er Dyveke familiær med korbehov sett fra både inn- og utsiden, og brenner for en enklere og mer praktisk korhverdag for både sangere og korledere.

Dyveke er stolt ambassadør for ChoirMate, og bidrar med markedsføring og formidling. Vil du ha Dyveke på besøk for å snakke med ditt kor om ChoirMate? Ta kontakt!

Bilde av Vinh Nguyen

Vinh Nguyen

Styremedlem

Bass

Vinh er utdannet siviløkonom fra NHH med spesialisering i finans. Han har flere års erfaring som forretningsrådgiver for flere av de største norske konsernene. Har er ekstra glad i tall, struktur, produktutvikling og å løse store komplekse problemstillinger. Han er nå Head of Business Development i vekstselskapet Folq, hvor han er ansvarlig for blant annet internasjonal ekspansjon, partnerskap og analyser.

Vinh har vært i korverden i mer enn ti år. For øyeblikket er han 2.bass og administrerende leder i Vokalgruppen Host, som synger deilige poplåter. Før dette var han en ivrig studentkorist i Ukekoret Optimum.

Han har vært ambassadør for ChoirMate siden oppstarten og skal være en sparringspartner for selskapet i den videre veksten. Han skal bidra med erfaring innen startups, organisasjonsbygging, bygging av skalerbare produkter og finans.

ChoirMate Logo Package

The ChoirMate Logo Package is available for choirs and related organizations seeking to visually align with ChoirMate in their promotional or operational materials. This package includes various formats and sizes of the ChoirMate logo, catering to diverse branding needs. It is designed for easy integration into your choir's existing branding or for use in new materials. You are welcome to link to our website at www.choirmate.com for further information or resources. The package is complimentary and can be used to represent your association with ChoirMate visually.