Eirik Stien
Eirik Stien
24. juni 2024 - tar 4 min å lese

Si hei til ChoirMate Premium 👋🏻

Få tilgang til nye funksjoner med vårt nye abonnement

Vi er begeistret for å kunngjøre vår største funksjonsoppdatering hittil! Inntil nå har kor bare hatt tilgang til én type gruppemedlemskap kjent som ChoirMate Gruppepakken. I dag avduker vi stolt vårt toppnivå av gruppemedlemskap, ChoirMate Premiumpakken, fullpakket med funksjoner laget for å gjøre korlivet ditt enklere enn noen gang før. Les videre for å få en hyggelig overraskelse som garantert vil gjøre enhver ChoirMate-bruker fornøyd!

Vår reise siden 2019

Siden oppstarten i 2019 har vi kontinuerlig lansert nye funksjoner og forbedringer, med mål om å gjøre ChoirMate til det beste verktøyet for kor. Denne siste oppdateringen er vår mest betydningsfulle hittil, og tilbyr funksjoner som har blitt godt mottatt av prøvebrukere. Ved å oppgradere til ChoirMate Premium vil koret ditt nyte en rekke nye fordeler:

Nøkkelfunksjoner i ChoirMate Premium

 • Kalendersynkronisering 📅
  Synkroniser korarrangementene dine sømløst med din personlige kalender, som for eksempel Google Kalendar eller lignende tilbydere. Alle oppdateringer i appen, inkludert arrangementinformasjon og start- eller sluttider, vil automatisk oppdatere kalenderen din, slik at du enkelt kan få bedre oversikt.
 • Individuelle øvelister 🎵
  Forbedre egenøvingen din med ChoirMates nye individuelle øveliste-funksjon. Samle lydfilene du trenger å øve mest på, og lytt på farten eller når du vil. Du kan til og med dele øvelistene dine med utvalgte medlemmer av koret.
 • Premium offentlig nettside 🌐
  Mange kor har uttrykt et ønske om å forbedre sin tilstedeværelse på Internett, og vi har lyttet. Som en del av ChoirMate Premium, tilbyr vi en vakker, enkel redigerbar nettside for koret ditt. Nettsiden kan på en smart måte gjenbruke eksisterende informasjon fra ChoirMate-profilen til koret, inkludert konserter, stemmetyper og medlemsprofiler. En nettside fra ChoirMate ser moderne ut og virker supert på alle skjermstørrelser. Utforsk mulighetene på vårt demo-nettsted.

Endring av navn på ChoirMate Gruppepakken

For å differensiere tydeligere, omdøper vi den eksisterende ChoirMate Gruppepakken til ChoirMate Standardpakken. Faktisk legger vi til enda mer verdi til ChoirMate Standardpakken, som avsløres under.

Og det er én ting til...

Vi er glade for å introdusere en svært etterspurt funksjon: fil- og mappelagring i ChoirMate. Dette gjør det enda enklere å holde alle korets ressurser på ett sted. Denne funksjonen er tilgjengelig for både ChoirMate Standard- og ChoirMate Premium-abonnenter, med lagringskapasiteter på henholdsvis 25MB og 100MB. Valgfrie oppgraderinger er tilgjengelige hvis du trenger mer lagringsplass. Vær oppmerksom på at ubegrenset opplasting av noter og øvingsfiler forblir uendret i våre betalte abonnementer; den nye lagringsfunksjonen er tilpasset dokumenter, bilder eller videoer.

Endringer i ChoirMate Fri-planen

For å fortsette å kunne tilby en best mulig tjeneste, foretar vi noen oppdateringer på ChoirMate Fri-abonnementet. For mer informasjon, besøk ChoirMate Fri-siden.

Spesialtilbud og gratis prøveperiode

Hvis dere ønsker å prøve ChoirMate Premium gruppeabonnementet gratis for ditt eksisterende kor, kan dere starte en 30-dagers gratis prøveperiode som administrator i appens adminområde under Abonnement. Dra nytte av vårt spesialtilbud: 30% rabatt på første årlige betaling (gjelder kun årlig abonnement), gyldig hvis kjøpt innen 1. oktober 2024. Premium-abonnementet er tilgjengelig for enkeltpersoner hvis koret ikke velger gruppeabonnementet, og kan kjøpes i appen.

Vår forpliktelse til dere

Vi er dedikerte til å gjøre ChoirMate til det beste verktøyet for kor, og hjelpe dere med å bruke mindre tid på administrasjon og mer tid på å synge, øve og opptre. Følg med for enda flere funksjoner som vil hjelpe dere på deres korreise.

Takk for all støtte

Vi setter stor pris på deres støtte og tilbakemeldinger.

Eirik fra ChoirMate

Elsket av kor fra hele verden

  Livet mitt kommer til å bli så mye mer behagelig nå som jeg ikke trenger å forholde meg til Dropbox igjen 💕

  Marthe1. sopran i Oslokoret

  Jeg vil absolutt anbefale ChoirMate videre til både korister og dirigentkollegaer

  VibeckeDirigent i Vrengenkoret

  Genialt enkel og brukervennlig. Flott med oppmøte og fraværsmeldingsknapp, samt meldinger, øvefiler, egentlig det meste.

  AnneKorist i TotenToner

  Super app! Endelig en app som gjør korøving og administrasjon mye enklere!

  VinhLeder i Vokalgruppen Host!

  Veldig mange, faktisk

  Elegant og funksjonabel
  Helt nydelig app med alle funksjonene man trenger i koret sitt, kjører også glatt som smør 👏👏
  Anbefales 🎶😄
  Veldig kjekt å ha alt på ett sted og lett tilgjengelige lydfiler!
  Genialt!
  KANON APP 🤩 Ved dødtid på bussen: lytt til opptak av egen stemmegruppe, eventuelt SAMTIDIG som du ser på notene 👌 Sjekk inn, meld fravær, kommuniser med medkorister, ALT i samme app 👏
  Super
  Tipptopp app! Anbefales!
  Gjer korøvinga betre!
  Super app som gjer kommunikasjonen og informasjonsflyten rundt korøvingane lettare og meir effektiv. Eg tør påstå at julekonsertane våre hadde høgare kvalitet delvis grunna ChoirMate✨
  En utrolig smart løsning
  Dette er en utrolig smart løsning for kor med mange korister, for deling av lydopptak, noter, beskjeder og liknende. Det løser utfordringene med at ikke alle er venner på Facebook og liknende. I tillegg har man full tilgang med alt på ett sted. Super app!
  Fantastisk app!
  Fantastisk app som løser alt rundt selve syngingen på en sømløs måte! Lett og intuitiv å bruke 😊
  Alt i ett
  Denne kor-appen gjør det enda gøyere å synge i kor! Man får enkelt tilgang til øvingslister, opptak, noter, beskjeder fra styret, chat med egen stemmegruppe og mye, mye mer!
  Et helt fantastisk hjelpemiddel for kor
  Alt en trenger for å ha god flyt i korarbeidet!
  En super app for kor!
  Et veldig godt verktøy å bruke, er så fornøyd 👍